top of page
  • Obrázek autoraBára Walterová Benešová

Další kniha dopsaná! Ale jak ji nazvat?

Nový postapokalyptický (nebo možná katastrofický) román jsem dopsala. Myslím, že jsem pro knihu udělala naprosto všechno. Trvalo to zhruba rok a půl, možná dva roky, než jsem udělala poslední tečku od prvního nápadu. Nastalo ale dilema, jak román pojmenovat?




Bohužel jsem knize dala pracovní název, který se mi sice moc líbil, ale byl kradený. Jenže co naplat, když se mi tolik líbil - "Když se zřítilo nebe" . Mimochodem článek od Vladimíra Sochy, který pojednává o K-Pg impaktu před 66 miliony lety. Prostě ten obří šutrák, co vyhubil dinosaury. Podobnost čistě náhodná, stejná událost se odehrává v mém románu jenže zhruba před 66 dny.


Článek na OSEL.cz - zde


A tak jsem požádala o pomoc své přátele na facebookové stránce Odstartujte svoji knihu. Během dvou dnů jsem získala 43 komentářů a myslím, že mi to dost pomohlo. Nakonec zbyly čtyři možné názvy. Co vy na to?



1. Padá nebe

2. A pak se zřítilo nebe

3. Když padalo nebe

4. Po pádu nebe


Jo a jen tak mimochodem se chci pochlubit, že předmluvu k této zatím bezejmenné knize mi napsal sám Vladimír Socha osobně. Kdyby náhodou někdo nevěděl, kdo je Vladimír Socha - zde


Příště vám povím, jaké to se mnou bylo utrpení, než byla kniha hotová.



8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page